Novas gris

Nova är inte jätteglad för leksaker men när vi är tråkiga så leker hon med dem ibland. Hon tycker nog att grisen är ganska trevlig..  Kolla när Nova leker med sin gris

Fre, Lör, Sön

Fredag: I fredags var husse ute och svirade på stan, så jag passade på att bjuda hem Viktor (min bäste killkompis) och hans lille prins Lex. Vi kollade på lite chickflicks och krängde godis..
(här är han)

Lördag: Tobbes ene bror fyllde 15 och självklart var man där.. Det blev moped, GH (guitar hero) och tacos.. Jag smet iväg för en klippning också.. Sedan körde vi hem och avslutade kvällen framför TV:n, vi såg Disturbia och Taken. Båda filmerna var bra eller Disturbia var bra Taken var riktigt bra (lite Man on fire stuk över sig så om ni gillar den rekomenderar jag Taken  varmt)

Söndag: Söndagen började kl 7 på morgonen. Upp, äta frukost också in till Malmö valp och titta på alla fina puppisar.. Martina och Carro (andra Saxtorpare) ställde sina snyggingar och självklart plockade de hem det.. Troya var snyggaste tiken och Adonis lite vassare, han gick ända till BIG:en där han snärpte åt sig 2:a platsen.. Grattis grattis! Vi träffade även Erica (Amstaffen Nicos matte) hon växer och frodas, magen är så stor och fin. Bara 10 dagar kvar Jesus vad tiden går snabbt!! Sen blev det hemma till min Pappis.. Det bjöds på mat, tårta och massa snask!! Älskar pappas mat, kvittar vad han lagar så blir det smaskigt.. Nu sitter vi hemma i soffan och tänker på vilka pizzor vi ska ha ikväll.. Tobbe, hans bröder och styvpappa ska alla börja banta imorgon, så vi ska kränga idag!! :) Ahh just det! Jag har börjat lära Nova att ligga idag! Gud vad jag älskar denna hund, under tiden husse hämtade ved i garaget kom vi såhär långt..

6 nov

Idag så var jag och Nova på hundkurs i stadsparken.. Vi gjorde lite nya övningar och tittade på hönorna, jättekul men Nova tyckte det var lite jobbigt. Man märkte hur koncentrationen sjönk mot slutet..
Under tiden fick Tobbe passa superfina Blondie (Martinas valp)
När vi kom hem från kursen så fick vi hjälp av Martina att limma ner hennes öron (de är oroväckande lätta, vill ha fina rosenöron) det gick bra och Nova har faktiskt inte brytt sig alls om det.. (Vad skulle vi gjort utan dig Martina?!?)
Sen var vi hemma hos Martina lite.. Hon har 2 st nya marsvin där hemma, både Nova och Eddie tyckte de var väldigt intressanta. Vi fick en massa gamla halsband, tröjor och selar till vovvarna. Jättefina!
Jag passade även på att väga Nova och hon väger hela 7,1 kg!! Stora tjejen!

Sedan till det tråkiga.. Tyson blev påhoppad idag (Tobias brors 8 månaders dobermann).
Niklas (som ägaren heter) var i en hundrastgård med Tyson. Det kom en kille med en 2,5 års rotweiler hane och frågade om Tyson var hanilsken. "Nej" svarar Niklas. "Vad bra det är inte min hund heller" svarar mannen och frågar om det är okej att han släpper in sin hund. Ja är han snäll ska det inte vara några problem tycker Niklas och säger att det är okej. Sedan tog det inte lång tid innan rotweilern sätter sig i Tyson, som fick köras till djursjukhus och sys ihop. Det enda ägaren till den andra hunden säger är "Har du försäkring på hunden? ""Ja" svarar Niklas "Bra, då bli det inte så dyrt" säger mannen då!! Helt otroligt!! Inte ens en ursäkt!! Man undrar verkligen hur vissa människor är funtade!! Sedan gav han sitt telefon nummer och sa att han skulle betala räkningen.. Jag hoppas verkligen att det var första gången hunden bitit, men med tanke på hans reaktion kan man ju verklingen undra..

Sist men inte minst, så har jag ju lovat lite bilder på Nova. Nova kommer från kennel Metal Staff och de döper sina kullar från hårdrocks-skivor och valparna efter låtar. Nova är döpt efter AC/DC's Whole lotta rosie. Därför var jag bara tvungen att lägga samman bilder och musik.. Kolla in resultatet här.


Bröllopsmässa

Varje år har Grand hotel i Lund en bröllopsmässa.
I år så skulle det visas klänningar på mässan  och då drog såklart min kusin med mig i det hela..
Dagen började 8 på morgonen med smink och håruppsättningar och kl 15 fick vi visa upp oss.. Väldigt kul och faktiskt inte alltför nervöst då instruktionerna var få. Bara gå upp och ner, le lite och visa klänningen..
Men svettigt var det! Fullpackat rum, lagom mkt stress med att snöra klänningar osv. och klänningar som väger en hel del.. Resultatet? En hyfsad amatörmässig visning och massor med skoj!


Bröllopsklänning 1





Bröllopsklänning 2





Festklänning


Då var det dags igen!

Jag vet jag vet! Det var ett BRA tag sedan jag skrev sist men jag har faktiskt inte hunnit få internet här ute i huset.. Men nu är det färdigt och guuud vad skönt! Man har verkligen känt sig handikappad!! Det har ju hänt en del sedan sist men jag tänkte bara dra det roligaste snabbt sen kör jag på from idag :)

Har hänt:
*Vi har som sagt flyttat till hus,väldigt mysigt och avslappnande att bo i skogen + att hundarna verkligen trivs här. (bilder kommer)

*Jag går valpkurs med Nova-bus.

*Jag var med på grand hotels bröllopsmässa och fick gå i super fina brudklänningar

*Nova har börjat tappa sina tänder och kan nu hoppa upp i soffan alldeles själv! (duktig tjej!)

*Vi har köpt motorcykel!
Kawasaki Ninja 250R  (Jag valde)


*Min teori till motorcykelkort är bokad 1 dec!! (håll tummarna)

*Jag har äntligen gjort min Tiiah tatuering, den har inte riktigt läkt ännu men jag är riktigt nöjd! (Har bokat 2 tider till)


Det var nog det mesta, tror jag! Så nu är ni hyfsat uppdaterade..

Idag:
Vad har hänt idag? Hmm jag fick sova länge idag jobbade natt igår, skönt att sova!
Sedan var vi och köpte Mc-hjälm till mig, inget flashigt bara helt svart. Tänkte satsa mer på stället, har hittat en jacka i rosa och grått med camo mönster, den vill jag ha! Sen så var vi och gick lite vid sjöarna med vovvarna. Vi vågar inte gå så länge med Nova för hon är ju så liten så efter 30 min blev det bra, hon har fått spara upp sig några dagar innan.. Tycker det är bättre att låta henne gå i trädgården och ta lite längre rundor 2 ggr i veckan.. Är lite tråkigt, längtar tills man kan gå på mysiga långrundor med henne.. Det var allt, nu är vi hemma och vovvarna sussar sött i soffan..

Ska lägga in lite nya bilder på Nova.. (Blir mkt bilder men men)
Nu ska jag laga mat..

RSS 2.0