5 april

Igår var jag och Nova ute på en promenad med Martina & hennes Blondie och Carro & hennes Troya. Eftersom vi ses en del tycker vi att det är viktigt att göra så mkt som vi kan för att hundarna ska fungera tillsammans. Nu var det ett atg sedan sist och Troy och Blondie har precis kommit ur sin löp och Nova ligger i sitt med andra ord är de/håller på att bli vuxna. Så nu är det viktigt att lägga grunden. Vi började med alla kopplade och gick bort till sjöarna. Väl vi sjöarna hade vi succesivt kommit så långt att alla 3 var lösa och det var inga som helst problem, skönt! Det blev mkt spring och lek (dock inte ngn direkt toklek utan på väldigt bra nivå) sedan badade de tillsammans, tom Blondie som inte har varit så glad för vatten innan plaskade runt. Nova åkte på lite ofrivilligt badande. Det är lite djupa hålor här och där så bottnade inte överallt. Carro hade med kameran så det kommer lite bilder senare.

Sedan åkte vi in till Tobbes mamma i Lund och åt middag där. Det bjöds på grillade kotletter och fläskfilé, smaskens!

Sen på kvällen var vi över hos ena grannparet Carro och  Linus. Supertrevligt! Det blir nog många grillkvällar här ute i sommar. Vi passade på att lämna hundarna hemma och riktigt njuta av kvällen. Det känns så skönt nu när vi kan lämna hundarna lite längre så man får små pauser ibland där man inte behöver hålla koll på någon annan än en själv. Det har vi inte kunnat innan. Efter det att Tiiah blev sjuk blev hon välidgt orolig och klarade sig inte själv. Hon satt och ylade och skällde konstant och stressade upp sig själv jättemkt. Så nu när vi ändå kan lämna våra en 4-5 timmar utan att det är ngr problem. Inte för att vi gör det ofta men det är väldigt skönt att kunna göra det om man vill.

Idag så hade Eddie en fästing på huvudet. Vi visste att de var här men nu blev det till verklighet. Vi har försett dem med örthalsband. Vi har haft dem innan när vi bodde i Lund och där funkade de utemordentligt men tvivlar starkt på om de räcker här ute i fätsingarnas paradise. Så vi tänkte backa upp med fixodida zx, de hade tyvärr inte det i den affären vi var i så vi har inte hunnit sätta igång dem på det ännu.

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack för igår! =D



Nu finns förresten bilderna från rundan i min blogg =)

2009-04-05 @ 22:43:59
URL: http://www.lordloke.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0