3 april

Hellu allihopa!

Oj oj oj vad man njuter av solskenet. Det är så härligt alla plockar fram sina grillar, tar av sig jackorna, sätter på sandalerna och sätter sig i solen och bara njuter! Tänk vad vädret påverkar! Alla vaknar upp ur sina vinter dvalor och blir gladare, piggare och mer företagsamma.

Tobbes morbror har ett transportföretag. Han levererar blommor. Denna veckan och de 2 kommande så behövde han hjälp så Tobbe har och ska jobba lite extra. Jag och Nova har följt med i skåpbilen och hjälpt husse lite. Det var kul att se hur Nova tog det. Först satt hon och titta ut genom vindrutan lite sen la hon sig till rätta (i mattes knä såklart)

Just det idag så var jag och pratade med mr scardia. Får se hur det blir. Han ska träffa de andra och kommer antagligen ge besked om en 2 veckor. Fast jag känner mig inte så förhoppningsfull, det ligger på en väldigt hög nivå känns det som. Han vill nog ha någon lite mer erfaren men ja man vet ju aldrig. Efter det så var det en timme tills min dansträning började. Dansstudion ligger på 4:e våningen så jag började traska upp för trapporna. På 3:e våningen så slog det mig att det var strålande väder och jag kunde lika gärna sitta ute! Jättebra idé tyckte jag och vände på klacken och traskade ner igen och satte mig på en bänk vid en lekplats precis utanför. Där satt jag i en timme tills det blev dags att gå upp och byta om. Så jag gick upp för trapporna och just när jag skulle öppna dörren så såg jag en lapp "Stripaerobic och ragga/dancehall kurserna är tyvärr inställd då vivvi är sjuk, kurstilfället återgäldas v 20" Jag går ragga/dancehall och vivvi e såklart min lärare. Jag hade alltså suttit 1 timme och väntat på INGENTING, NADA! Det är inte kul att vänta, jag hatar att vänta och hade jag inte fått min brilljanta idé på 3:e våningen så hade  jag inte behövt det heller. Men jag fick sitta en hel timme i solen och bara njuta så det gjorde mig INGENTING, NADA! Jag blev inte ens irriterad. Jag tror våren eller rättare sagt SOLEN har mig trollbunden... LOVE IT!

Imorgon ska jag grilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0