Ännu en helg som seglat förbi

Detta har varit en mkt trevlig helg för både hundar och ägare:)

Fredag:
Under dagen var vi nere vid havet med Nova och Eddie. Det hade frusit en bra bit ut..








I fredags kväll var vi (husse&matte/hanna&tobbe) ute och träffade några av tobbes kompisar. Det var jättetrevligt, speciellt då jag inte träffat alla förut. Att husse och matte skulle ut betyder att hundarna fick lämnas iväg. Våran hundvakts egen hund hade dock blivit sjuk (att vara magsjuk är inte så trevligt för en hund heller) så vi besluta att dit skulle de inte och de hade den stora turen att hamna hos martina!! För er som inte förstår varför det är tur ska jag försöka förklara. Martina bor precis som oss ute i saxtorp, hon har en fransk bulldog (balder), en vuxen staffe (tindra), 2 tonårings staffar (Adonis & Blondie). Hur kul är inte det för en lekglad Nova? Hon älskade det! (Ja det sa Martina iallafall) Att sova i bur var dock inte lika populärt fick vi höra, så Martina och Stefan fick nog inte så mycket nattsömn som de hade önskat.. Tack så jättemkt för hjälpen!! (Bilder kommer om ett tag)

Lördag: alla hjärtans dag
Dagen började tidigt för vi skulle hämta hundarna. Sen firade vi alla hjärtans dag på vårat sätt, ta det lugnt och mysa i soffan. Nova fick ett nytt koppel också.

Söndag:
Söndagen spendera vi inne i Lund. Först hälsade vi på Tobbe moster. Det var rättså längesedan vi träffade henne och barnen så det var jättekul. Sen var åt vi middag hos Tobbes mamma. Till efterätt hade hon gjort sån färdig paj som går på reklam på TV. Ekströms tror jag det är. En påse som är uppdelad i 2, en med fyllningen och en med smulpajen. Vi har smakat äpple pajen förut och den var inte så god men denna gången bjöds det på rabarber och den var smarrig. Fast det blir godare att göra själv. På kvällen blev det Beck-Gamen men den var inte så bra, jag somnade till.

Fick några söta bilder på Nova i fredas. Det blir så fint när man kan skippa blixten och solen lyser upp.







Kommentarer
Postat av: Martina

Vilka fina bilder på Nova! :-) Sötis! Det var inga problem att passa doggarna, det gör vi gärna igen! :-) Deras besök uppskattas verkligen av både oss och våra huliganer!! :-D

Tack för den fina kommentaren i min blogg!! Den värmde verkligen! Det är inte så lätt alltid att inse att man gått upp 7-8kg på 5 månader... O mer ska det bli!!! Speciellt inte när man alltid hållt ungefär samma vikt innan. Och det hjälper verkligen inte att folk tror det är OK att kalla en för tjock när man e gravid... :-(

2009-02-18 @ 11:05:54
URL: http://martinamedflock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0