30 maj

Nu släpper vi bomben!

Jag har ju inte skrivit på ett braa tag men har faktiskt haft mina anledningar! Det har hänt mkt på sista tiden och nu känner jag att det är dags att dela med mig med resten av världen:)

Jag och Tobbe har bestämt oss för att det är dags att gå sklida vägar (iaf för ett tag) Det har inte varit som det ska på sista tiden och ingen av oss såg någon mening med att fortsätta gå såhär. Man ska ju vara tillsammans för att man vill och det känns rätt inte bara för att det ska "vara" så. Det är en lugn och fin seperation vi är fortfarand mkt goda vänner som hjälper och stöttar varandra. Det har varit ett jobbigt beslut men det har i slutändan kännts bra för oss båda.

Jag har fått tag i en liten etta i Lund som jag kommer bo i och Tobbe kommer bo kvar i huset tills vi får det sålt till ett rimligt pris (bara så vi inte går allt för mkt back, Ni vet ingen som letar? :)) Det kommer bli delad vårdnad om hundarna, varannan vecka är tanken. Jag har dock inte haft dem nu de sista 2 veckorna (då jag bor hemma hos 2 kompisar). Jag har haft dem lite då och då vissa dagar men det ska bli skönt att landa i nya lägenheten så man kan ta "hem" dem.

Så nu är det mkt som ska fixas. Bankbesök, sälja hus, fixa nytt jobb (känns inte rätt att jobba kvar hos Tobbes familj), lägenheten är i princip fixad (har lite pappaersarbete kvar men ska den ju inredas och göras bebolig) jag måste införskaffa massa grejer till det nya stället (micro, tv, damsugare ja allt möjligt inte bara möbler som behövs) Jag känner inte riktigt för att dra igång det hela förän jag är på plats i lägenheten heller, som jag hade jättetur att få tag på. Där är ju ingen uteplats och den ligger så långt ut man kan komma i Lund men detta är inget läge att vara kräsen (behöver en cykel med) Ja det  är som sagt mkt som ska fixas.

Det viktiga är att vi båda mår bra och kan stötta upp vårat beslut!
Det gör att virrvarret av grejer so ska fixas känns mkt lättare.
Vet inte vad jag hade gjort om man hade separerat som ovänner, det hade varit jobbigt!

Så då var det ute:) Ha det fint allihopa! Laugh now, cry later!

13 maj

Oj oj oj, vad hundar och matte njuter av trädgården nu när det är så fint väder! Nova och Eddie tullar omkring medans jag försöker fixa en snygg bränna (varför har jag så svårt för att bli brun nuförtiden? Innan kunde jag ligga en halvtimme och blev brun som en pepparkaka) Det är så kul att kolla på Nova när hon själv rör sig runt i trädgården. Annars så går man ju alltid med henne och hon har nog mer koll på oss än va man tror. Nu när man sitter stilla i en solstol så bryr hon sig inte om en och gör mer som hon "vill". Luktar lite här, tuggar lite där, kollar vad Eddie hittade för ngt kul osv.

Idag är jag nervös! Jag ska in och kolla en skiss på min nästa tattis. Den kommer bli ganska stor och så pass smärtfull att min tatuerare som har gjort 3 innan på mig (varav en rakt över revbenen) frågade o jag var säker att jag klarade det. Då! blev jag nervös! Han har aldrig frågat det innan ju. + att den är min första stora. Har aldrig suttit mer än en 2-2,5 timme innan. Usch! Varför sa han så! Elakt! Men det blir bara att bita ihop för det ska gå! Eller ja jag får ju se hur skissen blev först. Hoppas att jag gillar den! Tänk så gillar jag inte den alls. Fy va hemskt att bara tack men nej tack gör en ny tack! (alla tacken lindrar käftsmällen tycker jag ha ha) Nä nu ska jag försöka trycka i mig lite frukost.

Ps. Nova eftersöker lite lekamrater hon tycker det var längesedan hon fick busa! ;-)

9 maj

Det var ett ra tag sedan nu. Det är dels för att det inte har hänt så mycket plus att vi har haft mycket att göra. Det har grillats och jobbats en hel del här. Idag så var vi på min kusins konfermation. Det är kul att träffa hela tjocka släkten. Det är många barn nu!

Det har dock hänt lite på Nova fronten. Hon har kommit in i tonåren på riktigt. Det är inte kul att lyda längre och det märks! Hon hör vad vi säger, hon vet vad vi menar men hon väntar tills man säger till på skarpen att göra vad man vill. Superkul! Visst är det en period vi hundägare älskar! Vi har också börjat så smått med klickern. Vi blev färdiga med inklickningen idag. Nu vet hon vad en är och att den betyder GODIS!! mmm, jippie! Jag tog de sista korvbitarna och provade vad hon gjorde för att få godisen. Det tog inte lång tid innan hon låg, satt, stod upp, låg som en groda, låg med huvudet lutat mot tassarna, gav tassarna, tog ögonkontakt, satte sig fint på vänster sidan. Ja hon provade med allt i sin repetoar. Duktig tjej! Detta kan nog bli kul för henne. Ska bara få tummarna ur röven och försöka träna mer med henne. Jag ar varit pinsamt lat! Nä nu ska vi kolla på the butterfly effect. Den e läskigt bra!

Trevlig kväll!

RSS 2.0